LightWeb
Dæsbekken Villmarksenter, kurs & konferanse, leirskole
LightWEB
Startside English Deutchland Russian  

Dæsbekken   Aktivitetsliste   Opplevelsesturer   Kurs & konferanse   Arrangementer   Prisliste hytter mat   Pakker   Kontakt oss

LightWeb
LightWeb

HER FINNER DU FROKOST, FORRETTER, FINGERMAT, LUNSJ, MIDDAG, GRILLMAT,
6 SPESIALITETER UTE I NATUREN, KOLDTBORD, BUFFET, DESSERT, WOK, SHOW MÅLTIDER OG MYE MER.

LES ALT FØR DU BESTEMMER DEG!
LYKKE TIL!

Kontakt oss: post@finnskogene.no tlf 62954857


Bespisning på Dæsbekken for grupper over 10 personer!
Kun forhåndsbestilling!

Menyoversikt med priser:


FROKOST
1)
Tradisjonell norsk frokost med kaffe, te, melk, juice, kokt egg, smør, syltetøy, kjøttpålegg, kaviar, rekesalat, sild i tomatsaus, ost, leverpostei, makrell i tomatsaus, brød, rundstykker, knekkebrød. Pris kr100,- pr.pers. servert i restaurant Bjønnhiet.
2)
Amerikansk frokost med kaffe, te, melk, juice, stekt egg, bacon, smør, brød, rundstykker. Kr 100,- pr. pers. servert i restaurant Bjønnhiet.
3)
Cowboy frokost med kaffe, te, melk, juice, stekt flesk og bønner i tomatsaus, smør, brød, rundstykker. Kr 100,- pr. pers. servert i restaurant Bjønnhiet.
4)
Continental frokost med kaffe, te, melk, juice, ristet brød, smør, syltetøy, makrell i tomat, leverpostei. Kr 70,- pr. pers. servert i restaurant Bjønnhiet.

NB! Alle frokostmenyer kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen.


FORRETTER

Tomat/spinatsuppe m. makaroni eller eggebåt kr 50,-
Skogsoppsuppe kr 60,-
Fiskesuppe kr 60,-
Marinert eller røket laks med toast og eggerøre kr 70,-
Gravet sik med toast kr 60,-Rekecocktail kr 70,-
Raket ørret/røye/sik med toast kr 60,-
Potetrisk med bacon og rørt tyttebær kr 60,-
Sprøstekt abbor/ørret/røye/sik kr 70,-
Snitter eller toast med pålegg etter ønske kr 50,-


FINGERMAT
Tapas (salater med forskjellig dressing, oppskjært pølse, kjøtt,
kylling, kryddersmør, ost, oppskjært tomat, agurk, frukt, oliven
og dip av forskjellig slag + rundstykker, knekkebrød og oppskjært
brød av forskjellig type kr 100,-
Kanapeer (4 pr. pers.) Minisnitter med ost, pateer, posteier, frukt,
tomat, agurk, viltpølser m.m. kr 100,-
Blandet frukt (mellom hovedmåltider) kr 60,-
Nøttemix, Snacks (mellom hovedmåltider) kr 50,-

LUNSJ
1)
Lunsjpakke kan smøres fra tradisjonell norsk frokost etter eget ønske, maks 8 brødskiver + egen termosflaske fyldes med saft/kaffe.
2) Husmannskost:
Pytt i panne kr 150,-
Pytt i panne med stekt egg kr 160,-
Lappskaus (hjemmelaget) kr 130,-
Elghakk med løk og poteter kr 160,-
Viltgryte med ris og salat kr 220,-
Biff Stroganoff gryte med ris og salat kr 250,-
Eggomlett med pølsebiter og rundstykker kr 150,-
Ertersuppe kokt på fleskebein med kjøtt kr 150,-
Trøndersodd med rundstykker kr 120,-
Flesk og motti kr 200,-
Flesk og motti stekt ute i langskaftpanne over bål kr 220,-
Røkelaks med eggerøre og rundstykker kr 200,-
2 Pannekaker med syltetøy + tomatsuppe kr 120,- 
1 potetrisker med fleskebiter kr 100,-
Speketallerken med salat og eggerøre kr 200,-
Speketallerken med viltkjøtt kr 250,-
Stekt flesk med duppe og kokt potet kr 200,-
Sprøstekt småørret/røye surret i rømme kr 200,-
Gjeddekaker/sikburger med revet gulrot og kokt potet kr 150,-
Ekte rømmegrøt med fett og saft kr 120,-
Sommerskinke med kokte grønnsaker og poteter kr 150,-


Mange av disse lunsjrettene kan brukes til hovedrett også.
NB! Alle lunsjmenyer kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen




MIDDAG/HOVEDRETTER
Stekt and med viltsaus og gratinerte poteter kr 300,-
Stekt gås med viltsaus og gratinerte poteter kr 300,-
Rådyrsteik med kokt potet og grønnsaker kr 350,-
Hjortesteik med kokt potet og grønnsaker kr 300,-
Elgsteik med kokt potet og grønnsaker kr 300,-
Kalvesteik med kokt potet og grønnsaker kr 250,-
Oksesteik med kokt potet og grønnsaker kr 250,-
Skinkesteik med kokt potet og grønnsaker eller surkål kr 200,-
Bjørnegryte med ris og salat kr 400,-
Villsvingryte med ris og salat kr 300,-
Bevergryte med ris og salat kr 250,-
Hjortegryte med ris og salat kr 200,-
Elggryte med ris  og salat kr 200,-
Hjortekarbonader med kokt potet og grønnsaker kr 200,-
Elgkarbonader med kokt potet og grønnsaker kr 200,-
Villsvinkarbonader med kokt potet og grønnsaker kr 200,-
Kokt laks eller ørret med agurksalat kr 180,-
Kjøttkaker kr 150,-
Medisterkaker kr 120,-
Svinekoteletter med surkål kr 150,-
Ovnstekt skogsfugl med viltsaus og gratinerte poteter kr 400,-



GRILLMAT
Pinnebrød kr 40,-
Pølse med brød eller lompe kr 40,-
Hamburger med brød kr 40,
Pølse eller hamburger med potetmos kr 50,-
Elgburger kr 60,-
Gjeddeburger kr 60,-
Sikburger kr 60,-
½ kylling med potet og grøntsalat kr 120,-
Trippel; 1 kotelett, 1 karbonade, 1 pølse + potet og grøntsalat kr 150,-
Grillspyd med frukt, grønnsaker og storfe/svinekjøtt kr 200,-
Grillspyd med frukt, grønnsaker og viltkjøtt kr 220,-
Helgrillet laks/ørret/gjedde i folie kr 200,-
Helgrillet skogsfugl/and/gås/hare med tilbehør kr 400,-
Wok tallerken med orientalske grønnsaker + viltkjøtt kr 300,-
Wok tallerken med grønnsaksblanding og storfekjøtt kr 200,-
Wok tallerken med grønnsaker og fisk (stekt filet) kr 210,-
Wok spesial, stykket viltkjøtt, orientalske grønnsaker + sopp kr 300,-

NB! Alle middager og grillretter kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen.

6 SPESIALITETER UTE I NATUREN

1)Helstekt skogsfugl/gås/and på åpen varme med ”showvisning” av flåing og utnyttelse av fugl i historisk sammenheng. Med smakebit fra fuglen.
Kr 2000,- pr fugl.

2)Stekt fisk/kjøtt (1-3 kg) i jordgrop med aktiv deltagelse fra gjesten. Deles ut til kundene som smaks prøver.
Kr 2000,- pr grop.

3)Helgrillet smågris, kr 300,- pr kuvert.

4)Egen fisket ørret/gjedde/harr + bakt potet stekt i folie på bålet,
kr 300,- pr. kuvert.
(inkludert en fisk fra ørretdammen).

5)Bålstekt flesk og motti i langskaftpanne
kr 200,- pr kuvert,
gjestene deltar aktivt selv.


6)Helgrillet reinsdyr/elgkalv fra
kr 5000,-
avhengig av dyrets størrelse.


BUFFET
Vi har en rekke sammensatte buffet og koldtbord med spesialiteter fra skog, fjell og fjord. Dette er en samling av retter beregnet på grupper over 20 personer. Ønsker man buffet for mindre grupper avtales pris i hvert enkelt tilfelle. Dette måltidet blir en opplevelse. Man spiser så mye man vil.

1) Innlandsfiskbuffet, som består av; Røket, gravet, marinert, kokt
og raket sik, ørret og laks komponert etter råstoff tilgang, grøntsalat med dressing, potetsalat, rømme og flatbrød. Kr 300,- pr. kuvert.

2) Spekematbuffet, som består av ”innlandsfiskbuffet” + spekepølser av vilt + fenalår, spekeskinke, potetsalat og eggerøre. Kr 350,- pr. kuvert.

3) Dæsbekken Spesial, som består av ”spekematbuffet” + ris + 2 varmretter av vilt. (viltgryte + viltkarbonader). Kr 400,- pr. kuvert.

4) Villmark spesial, som består av ”Dæsbekken Spesial” + speket og/eller røket viltkjøtt. Kr 450,- pr. kuvert.

5) Villmark super, som består av ”villmark spesial” + kreps, reker, blåskjell, ost og frukt. Kr 500,- pr. kuvert

Med vilt i disse buffetene mener vi kjøtt fra elg, rein, hjort, rådyr, bever, skogsfugl, and, gås. Vi har også tidvis tilgang på røkt rein og elghjerte og en sjelden gang i blant har vi også bjørnekjøtt.
NB! Alle buffetmenyer kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen



TRADISJONELT KOLDTBORD
Ikke alle gjester er begeistret for viltkjøtt derfor har vi et tilbud som er uten. Her kan du egentlig få det du selv ønsker ved tidlig planlegging. Vårt standard koldtbord innholder følgende: Oksekarbonader, kokt ørret, roastbiff, waldorfsalat, cabaret, remuladesaus, brun saus, skinke, kylling, spekeskinke, fenalår, rømme, majones, reker, krepsehaler, spekepølser, flatbrød, grovbrød og loff.
KR 300,- pr kuvert


DESSERT
Tyttebærkrem kr 60,-
Trollkrem med vaniljesaus kr 60,-
Riskrem med rød saus kr 50,-
Karamellfromage kr 50,-
Fruktcocktail standard med krem kr 40,-
Hjemmelaget fruktcocktail med frisk frukt og romsaus kr 60,-
Skogsbær i gele med vaniljesaus og kremtopp kr 60,-
Friske bringebær med rom saus og is kr 70,-
Friske jordbær med fløte (juli, august) kr 60,-
Gele med vaniljesaus kr 50,-
Iskake kr 50,-
3 iskuler med jordbær og sjokoladesaus + kjeks kr 60,-
Banansplit med is, kjeks og jorbærsaus kr 60,-
Bærmix, Bringebær, skogsbær el. jordbær m. multekremtopp kr 90,-
Hjemmelaget karamellpudding kr 70,-
Multekrem av friske bær kr 65,-

NB! Alle desserter kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen.


NB: Prisene er veiledende. Vi tar forbehold om prisendringer i markedet ved nye mva takster, transport m.m. Ved høytidelige bordsettinger tar vi på oss pynting mot avtalt pris. Ved ønske om hvite duker tar vi kr 100,- i vaskegebyr/leie pr duk. Ved ekstrem søling, brannmerker i duker og interiør forplikter gjestene seg til å betale for erstatning av duker og interiør.
Ved gruppebestilling er serveringsgebyr, mva, romleie inkludert i prisen ved bespisning. Ved bryllup, konfirmasjoner, gebursdag kan vi ordne kaker på bestilling, men Dere kan også ta med disse selv. Vi tar da et serveringsgebyr på kr 50,-pr person for servering, oppvask, og leie av fat, kopper, asjetter, skåler m.m. Ved servering av private kaker beregnes en smakebit til serveringspersonalet. 
  Med vennlig hilsen Aase og Roar.
 



 

LightWeb


Dæsbekken Villmarksenter
,  N-2283 Åsnes Finnskog, Mob:+4795172050 Tel: +47 62 95 48 57
, E-mail: post@finnskogene.no    Mobilside:

 


© LightWeb