LightWeb
Dæsbekken Villmarksenter, kurs & konferanse, leirskole
LightWEB
Startside English Deutchland Russian  

Dæsbekken   Aktivitetsliste   Opplevelsesturer   Kurs & konferanse   Arrangementer   Prisliste hytter mat   Pakker   Kontakt oss

LightWeb
LightWeb

Prislister

Blir noe av dette for dyrt! Be om tilbud. Jo mer Dere kjøper, og fler og lengre Dere blir, desto lettere får Dere rabatt! Overnatting i hytter kr 250,- pr person når de tar med eget sengetøy/sovepose. For ferdig oppredde senger tar vi 400,- inkl håndkle. Gruppa har da gratis tilgang på gapahuker og utegrillplasser.  Kontakt oss: post@finnskogene.no tlf 62954857

Overnatting
Villmarkservice
Hytter, utenfor sentret 
Andre overnattingsalternativ 
Buffet 
Grillmat 
Menyer

 
Overnatting


 
Overnatting Ant. m2 Antall Ukepris, kr Døgnpris, kr
Jegerstua 35 7 pers 10500,- 1750,-
Tiur-/Røy-/Elgbua  (3 like hytter) 10 2 pers 3000,- 500,-
Orre-/Jerpe-/Haukbua (3 like hytter) 8 2 pers 3000,- 500,-
Rådyr-/Hjortebua (2 like hytter) 35 10 pers 15.000,- 2.500,-
Stabburet 8 2 pers 3000,- 500,-

Kjellerstue m.wc/dusj

12 2 pers 6000,- 1000,-
Harrbua 15 4 pers 6000,- 1000,-

 Ørretbua                                                                                     12                                4 pers                                               6000,-                                      1000,-

 
Gaupebua 15 2 pers 3600,- 600,-
Rev-/Grevling-/Ulvehiet (3 like grillhytter) 15 4 pers 6000,- 1000,-

Hotellrom 1 20 2 pers 7000,- 1000,-
Hotellrom 2 20 2 pers 7000,- 1000,-
Hotellrom 3 20 2 pers 7000,- 1000,-

 

NYHET! Kveldsåpent TV rom med ekstrasenger i forbindelse med hotellovernatting!

 

 

 

    


Villmarkservice


Villmarkservice Ukepris, kr Døgnspris, kr
Sykkel 1800,- 300,-
Guiding med terrengbil kr 300 pr. time + kr 100 pers.
Guiding med minibuss kr 300 pr. time + kr 100 pers.
Kano 1800,- 300,-
Utkjøring med minibuss og henger kr 300 pr. time + kr 100 pers.
Badestamp                                                                                           Oppfyring kr 600,-                  +                                                                                                                      kr 100,- pr person- max 12 pers.
Badstu                                                                                                  Oppfyring kr 200,-                                                                                                                                          kr   50,-  pr person- max 8 pers.


Hytter, utenfor senteret


Hytter utenfor senteret Antall Ukepris, kr Døgnpris, kr

Gråbergskoia + aneks

10 pers 12000,- 2000,-
Sandtjernskoia 4 pers 4800,- 800,-
       
       
       

Andre overnattingsalternativ


  
Andre overnattings alternativer Antall Ukepris, kr Døgnpris, kr
Gamme 10 pers 12.000,- 2000,-
Gammeleir 50 pers 50.000,- 10.000,-
Telt m. ovn og ved 15 pers 6.000,-

1.000,-

 

 

Kontakt oss: post@finnskogene.no tlf 62954857

Menyer


Bespisning på Dæsbekken for grupper over 10 personer! 

Kun forhåndsbestilling! 

Menyoversikt med priser: 

FROKOST KR 100,- Velg mellom:
1) 

Tradisjonell norsk frokost;
med kaffe, te, melk, juice, kokt egg, smør, syltetøy, kjøttpålegg, kaviar, rekesalat, sild i tomatsaus, ost, leverpostei, makrell i tomatsaus, brød, rundstykker, knekkebrød.

2) 

Amerikansk frokost med;
med kaffe, te, melk, juice, stekt egg, bacon, smør, brød, rundstykker.

3) 

Cowboy frokost med kaffe, te, melk, juice, stekt flesk og bønner i tomatsaus, smør, brød, rundstykker. Kr 100,- pr. pers. servert i restaurant Bjønnhiet. 



FORRETTER
Kr 70,- Velg mellom:

Tomat/spinatsuppe m. makaroni eller eggebåtkr,
 Skogsoppsuppe

Fiskesuppe
Marinert eller røket laks med toast og eggerørekr-

Gravet sik med toast,-
Rekecocktailkr

Raket ørret/røye/sik med toast-

Potetrisk med bacon og rørt tyttebær

Sprøstekt abbor/ørret/røye

Snitter eller toast med pålegg etter ønske

 

FINGERMAT

Tapas(salater med forskjellig dressing, oppskjært pølse, kjøtt,

kylling, kryddersmør, ost, oppskjært tomat, agurk, frukt, oliven

og dip av forskjellig slag + rundstykker, knekkebrød og oppskjært

brød av forskjellig type  kr 100,- til  kr 300,.

Kanapeer(4 pr. pers.)Minisnitter med ost, pateer, posteier, frukt,

tomat, agurk, viltpølser m.m.kr 100,- til kr 300,-

Blandet frukt(mellom hovedmåltider)kr60,-

Nøttemix, Snacks (mellom hovedmåltider)kr50,-

 

LUNSJ

Lunsjpakke kan smøres fra tradisjonell norsk frokost etter eget ønske, maks 8 brødskiver + egen termosflaske fyldes med saft/kaffe. 

2) Husmannskost: 

Pytt i panne kr 150,- 

Pytt i panne med stekt egg kr 160,- 

Lappskaus(hjemmelaget)kr 130,- 

Elghakk med løk og poteter kr 160,- 

Viltgryte med ris og salat kr 220,- 

Biff Stroganoff gryte med ris og salat kr 250,- 

Eggomlett med pølsebiter og rundstykker kr 150,- 

Ertersuppe kokt på fleskebein med kjøtt kr 150,- 

Trøndersodd med rundstykker kr 120,- 

Flesk og motti kr 200,- 

Flesk og motti stekt ute i langskaftpanne over bål kr 220,- 

Røkelaks med eggerøre og rundstykker kr 200,- 

2 Pannekaker med syltetøy + tomatsuppe kr 120,- 

1 potetrisker med fleskebiter kr 100,- 

Speketallerken med salat og eggerøre kr 200,- 

Speketallerken med viltkjøtt kr 250,- 

Stekt flesk med duppe og kokt potet kr 200,- 

Sprøstekt småørret/røye surret i rømme kr 200,- 

Gjeddekaker/sikburger med revet gulrot og kokt potet kr 150,- 

Ekte rømmegrøt med fett og saft kr 120,- 

Sommerskinke med kokte grønnsaker og poteter kr 150,- 

 

 

Mange av disse lunsjrettene kan brukes til hovedrett også.  

NB! Alle lunsjmenyer kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen

 

MIDDAG/HOVEDRETTER

 

 

Stekt and med viltsaus og gratinerte poteter kr 300,- 

Stekt gås med viltsaus og gratinerte poteter kr 300,- 

Rådyrsteik med kokt potet og grønnsaker kr 350,- 

Hjortesteikmed kokt potet og grønnsaker kr 300,- 

Elgsteik med kokt potet og grønnsaker kr 300,- 

Kalvesteikmed kokt potet og grønnsaker kr 350,- 

Oksesteik med kokt potet og grønnsaker kr 300,- 

Skinkesteikmed kokt potet og grønnsaker eller surkål kr 200,- 

Bjørnegryte med ris og salat kr 400,- 

Villsvingryte med ris og salat kr 300,- 

Bevergryte med ris og salat kr 300,- 

Hjortegryte med ris og salatkr 200,-
Elggryte med ris og salat kr 200,-
 

Hjortekarbonader med kokt potet og grønnsaker  kr 200,- 

Elgkarbonader med kokt potet og grønnsaker kr 200,- 

Villsvinkarbonader med kokt potet og grønnsaker kr 200,- 

Kokt laks eller ørret med agurksalat kr 180,- 

Kjøttkaker kr 150,- 

Medisterkaker kr 120,- 

Svinekoteletter med surkål kr 150,-

Ovnstekt skogsfugl med viltsaus og gratinerte poteter kr 400,-

 

 

 

GRILLMAT

 

 

Pinnebrød kr 40,- 

Pølse med brød eller lompe kr 40,- 

Hamburger med brød kr 40, 

Pølse eller hamburger med potetmos kr 50,- 

Elgburger kr 60,- 

Gjeddeburger kr 60,- 

Sikburger kr 60,- 

½ kylling med potet og grøntsalat  kr 120,- 

Trippel; 1 kotelett, 1 karbonade, 1 pølse + potet og grøntsalat kr 150,- 

Grillspyd med frukt, grønnsaker og storfe/svinekjøtt kr 200,- 

Grillspyd med frukt, grønnsaker og viltkjøtt kr 220,- 

Helgrillet laks/ørret/gjedde i folie kr 200,- 

Helgrillet skogsfugl/and/gås/hare med tilbehør kr 400,- 

Wok tallerken med orientalske grønnsaker + viltkjøtt kr 300,- 

Wok tallerken med grønnsaksblanding og storfekjøtt kr 200,- 

Wok tallerken med grønnsaker og fisk (stekt filet) kr 210,- 

Wok spesial, stykket viltkjøtt, orientalske grønnsaker + sopp kr 300,- 

 

NB! Alle middager og grillretter kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen.

 

6 SPESIALITETER UTE I NATUREN

 

1)Helstekt skogsfugl/gås/and på åpen varme med”showvisning” av flåing og utnyttelse av fugl i historisk sammenheng. Med smakebit fra fuglen.

Kr 3000,- pr fugl. 

 

2)Stekt fisk/kjøtt (1-3 kg) i jordgrop med aktiv deltagelse fra gjesten. Deles ut til kundene som smaks prøver.

Kr 3000,- pr grop. 

 

3)Helgrillet smågris, kr 400,- pr kuvert. 

 

4)Egen fisket ørret/gjedde/harr+ bakt potet stekt i folie på bålet,

kr 300,- pr. kuvert.

(inkludert en fisk fra ørretdammen). 

 

5)Bålstekt flesk og motti i langskaftpanne

kr 200,- pr kuvert,

gjestene deltar aktivt selv. 

 

 

6)Helgrillet reinsdyr/elgkalv fra

kr 10000,-

avhengig av dyrets størrelse.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

BUFFET

 

 

 

Vi har en rekke sammensatte buffet og koldtbord med spesialiteter fra skog, fjell og fjord. Dette er en samling av retter beregnet på grupper over 20 personer. Ønsker man buffet for mindre grupper avtales pris i hvert enkelt tilfelle. Dette måltidet blir en opplevelse. Man spiser så mye man vil. 

 

1)Innlandsfiskbuffet, som består av; Røket, gravet, marinert, kokt 

og raket sik, ørret og laks komponert etter råstoff tilgang, grøntsalat med dressing, potetsalat, rømme og flatbrød. Kr 300,- pr. kuvert. 

 

2)Spekematbuffet, som består av ”innlandsfiskbuffet” + spekepølser av vilt + fenalår, spekeskinke, potetsalat og eggerøre. Kr 350,- pr. kuvert. 

 

3)Dæsbekken Spesial, som består av ”spekematbuffet” + ris + 2 varmretter av vilt. (viltgryte + viltkarbonader). Kr 400,- pr. kuvert. 

 

4)Villmark spesial, som består av ”Dæsbekken Spesial” + speket og/eller røket viltkjøtt. Kr 450,- pr. kuvert. 

 

5)Villmark super, som består av ”villmark spesial” + kreps, reker, blåskjell, ost og frukt. Kr 500,- pr. kuvert. 

 

Med vilt i disse buffetene mener vi kjøtt fra elg, rein, hjort, rådyr, bever, skogsfugl, and, gås. Vi har også tidvis tilgang på røkt rein og elghjerte og en sjelden gang i blant har vi også bjørnekjøtt.

NB! Alle buffetmenyer kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen

 

 

 

 

 

TRADISJONELT KOLDTBORD

 

 

Ikke alle gjester er begeistret for viltkjøtt derfor har vi et tilbud som er uten. Her kan du egentlig få det du selv ønsker ved tidlig planlegging. Vårt standard koldtbord innholder følgende: Oksekarbonader, kokt ørret, roastbiff, waldorfsalat, cabaret, remuladesaus, brun saus, skinke, kylling, spekeskinke, fenalår, rømme, majones, reker, krepsehaler, spekepølser, flatbrød, grovbrød og loff.

KR 300,- pr kuvert

 

 

DESSERT

Tyttebærkrem kr 60,- 

Trollkrem med vaniljesaus  kr 60,- 

Riskrem med rød saus kr 60,- 

Karamellfromage kr 60,- 

Fruktcocktail standard med krem kr 60,- 

Hjemmelaget fruktcocktail med frisk frukt og romsaus kr 70,- 

Skogsbær i gele med vaniljesaus og kremtopp kr 70,- 

Friske bringebær med rom saus og is kr 70,- 

Friske jordbær med fløte(juli, august) kr 70,- 

Gele med vaniljesaus kr 60,- 

Iskake kr 60,- 

3 iskuler med jordbær og sjokoladesaus + kjeks kr 70,- 

Banansplit med is, kjeks og jorbærsaus kr 80,- 

Bærmix, Bringebær, skogsbær el. jordbær m. multekremtopp kr 90,-

Hjemmelaget karamellpudding kr 80,-

Multekrem av friske bær kr 80,-

 

NB! Alle desserter kan serveres utendørs i lavvu, gamme eller gapahuk med 50% påslag på prisen.

 

 

NB: Prisene er veiledende. Vi tar forbehold om prisendringer i markedet ved nye mva takster, transport m.m. Ved høytidelige bordsettinger tar vi på oss pynting mot avtalt pris. Ved ønske om hvite duker tar vi kr 100,- i vaskegebyr/leie pr duk. Ved ekstrem søling, brannmerker i duker og interiør forplikter gjestene seg til å betale for erstatning av duker oginteriør.

Ved gruppebestilling er serveringsgebyr, mva, romleie inkludert i prisen ved bespisning. Ved bryllup, konfirmasjoner, gebursdag kan vi ordne kaker på bestilling, men Dere kan også ta med disse selv. Vi tar da et serveringsgebyr på kr 50,- pr person for servering, oppvask, og leie av fat, kopper, asjetter, skåler m.m. Ved servering av private kaker beregnes en smakebit til serveringspersonalet.  

Med vennlig hilsen Aase og Roar.

 

 

LightWeb


Dæsbekken Villmarksenter
,  N-2283 Åsnes Finnskog, Mob:+4795172050 Tel: +47 62 95 48 57
, E-mail: post@finnskogene.no    Mobilside:

 


© LightWeb