Dæsbekken Villmarksenter, kurs & konferanse, leirskole

TEAMBUILDING
Kontakt oss:
post@finnskogene.no tlf 62954857

   Daglig leder Roar Moe, har lang erfaring fra Teambuilding i bedrift og skole sammenheng. Han har fartet verden rundt og har erfaring fra mange land. Nyhet er hans tilbud om teambuildingsreiser til Afrika og Canada. Han har også knyttet til seg teambuilder ekspertene i Relasjon 1. De har temaseminarer om: "Foredrag som gir vekst", Salgs og Relasjonstrening", "Effektive lederteam fra ledergruppe til team" og mye mer. De har fantastiske referanser fra ledere i norsk næringsliv.
   Roar er adjunkt med faglærerutdanning innen forming i tillegg til sin allmenlærerkompetanse og har praksis fra læreryrket i barneskole, ungdomskole, videregående skole, rusmiddelomsorg, næringsutvikling, foredrag, m.m. Har sittet som, og er leder i flere lokale foreninger og har sammen med sin kone Aase bygget opp et fantastisk senter på Finnskogen. Vi har mange eksempler på teambuilding som vi forteller direkte til kunden som vi velger å holde som yrkesfaglige hemligheter.
En av de mest populære team oppgavene er å bygge en gapahuk som blir stående etter avsluttet kurs.  I tillegg til dette har vi naturbaserte aktiviteter. Vi har bygget tre gapahuker som står ute i terrenget som bautaer over teambuildingen vår. De  står nå til disposisjon for allmen bruk!
Kanskje noe for deg! Ring 62954857.

 
LASSO ER IKKE BARE FOR SAMER! TEAM I ALLE ALDRE!


Flesk og motti er lokalkost tilberedt på tradisjonsvis!

 

 
Dæsbekken Villmarksenter, N-2283 Åsnes Finnskog, Mob:+4795172050 Tel: +47 62 95 48 57, E-mail: post@finnskogene.no
 
 

© LightWeb